November Rain op nummer 1 in Rock Hits Top 500

‘November Rain’ van Guns N’Roses is de beste rock hit allertijden. Het nummer kreeg van Radio Veronica de meeste stemmen en staat daarmee bovenaan in de ‘Rock Hits Top 500′. De lijst wordt van 2 tot en met 6 oktober dagelijks van 10.00 uur tot 19.00 uur uitgezonden. ’s Nachts volgt eeen herhaling.

November Rain op nummer 1 in Rock Hits Top 500 De Rock Hits Top 500 is de start van de maand oktober die bij Radio Veronica in het teken staat van ‘Rock in Oktober’.

Vier weken lang krijgt de luisteraar de beste rock hits van de grootste rockartiesten te horen, waaronder Pearl Jam, U2, AC/DC, Queen, The Red Hot Chili Peppers, Coldplay en de Nederlandse band Kensington.

Top 5: 1. Guns N’Roses – November Rain, 2. Pearl Jam – Alive, 3. Kings of Leon – Sex on fire, 4. AC/DC – Thunderstruck, 5. Kensington – Streets.

De Ierse band U2 staat met maar liefst 21 hits in de Top 500. Queen is 14 keer terug te vinden in de lijst gevolgd door de Red Hot Chili Peppers met 13 noteringen. De meest succesvolle Nederlandse act in de Radio Veronica Rock Hits Top 500 is de Golden Earring. Zij staan negen keer in deze lijst. De ontknoping van de hitlijst is op vrijdag 6 oktober iets voor 16.00 uur. [Radiowereld.NL]