Search
Close this search box.

Radio 1 op bezoek bij ROC Mondriaan Den Haag

Onder het motto ‘NPO Radio 1 bij de les’ is de publieke nieuws- en muziekzender vrijdag (8 september) een dag lang te gast bij ROC Mondriaan in Den Haag. Medewerkers van Radio 1 staan met een schoolbus tussen 10.00 en 17.30 uur bij de entree van de mbo-opleiding. Hier portretteert verslaggever Joris Kreugel een docent.

Radio 1 op bezoek bij ROC Mondriaan Den Haag Verslaggever Martijn van der Zande (NOS) spreekt de hele dag op ROC Mondriaan docenten en studenten over de vraag: welke inspirerende ideeën leven er om het onderwijs nog beter te maken?

Luisteraars kunnen ook suggesties indienen waar het onderwijs baat bij zou kunnen hebben.

Dit kan op nporadio1.nl/bijdeles. Mensen die werkzaam zijn in het onderwijs is gevraagd om de 20 meest interessante ideeën te selecteren. Radio 1 biedt daarna de ideeën aan iemand uit de onderwijssector.

Radio 1 staat de hele week in het teken van onderwijs om daarmee het start van het schoolseizoen te markeren. Op woensdag staat de bus in Enschede (universiteit Twente), op donderdag in Zwolle (hbo Windesheim) en op vrijdag in Den Haag (mbo Mondriaancollege).
Foto: NPO Radio 1

Gerelateerde berichten