Search
Close this search box.

Simone FM start met aparte editie voor Noord-Groningen

De regionale commerciële radiozender is gestart met een aparte editie voor Noord-Groningen. Op de frequentie 103.6 FM is voortaan enkele uren per dag onder de naam “Simone Oldies” een mix van oldies en muziek in de streektaal te horen.

Met Simone Oldies voldoet Simone FM aan het hoge percentage regiogerichtheid (64%) dat voor deze frequentie geldt. Naast 103.6 FM is de nieuwe editie van Simone ook via DAB+ (kanaal 6B) te ontvangen. Via alle overige frequenties blijft het vertrouwde programma van Simone FM te beluisteren.

Volgens Bert Vos, directeur van Simone FM, wordt er nog hard gesleuteld aan de nieuwe editie: “Er wordt thans nog hard gewerkt om het format en de uitvoering de juiste vorm te geven die past bij: én het imago dat Simone FM de afgelopen 20 jaar heeft opgebouwd als echte regionale omroep voor Noord- en Oost-Nederland én voldoet aan de normen zoals het Agentschap Telecom dat dicteert aan de NLCO-branche.” [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten