Zoek
Sluit dit zoekvak.

Radiozenders Talpa geven muziekinfo via DAB+

Luisteraars van Radio 538, Radio 10, Sky Radio en Radio Veronica via DAB+ kunnen nu ook zien welke plaat er gedraaid wordt. Sinds dinsdag wordt via de vier radiostations aan het begin van elke plaat getoond wie de artiest / band is en wat de titel is.

Diverse regionale omroepen en landelijke NPO-zenders bieden deze service al enige tijd aan via DAB+. De landelijke commerciële radiostations bleven daarbij echter achter. Daar bleef veelal slechts de stationsnaam of slogan in beeld verschijnen.

Enkele maanden geleden werd de muziekinfo service al stilletjes toegevoegd aan het signaal van Radio 538. Ook bij Radio 10 werd dit korte tijd later gedaan, al bleek deze dienst hier toen niet echt betrouwbaar te zijn.

Lees meer in het Grootste DAB Dossier