Search
Close this search box.

TV-schnabbels voor Coen Swijnenberg en Tim Klijn

Radiodeejays Coen Swijnenberg en Tim Klijn zijn niet alleen op de radio te horen, maar ook op televisie. Swijnenberg is de nieuwe stationvoice van RTL5, terwijl Klijn deze rol vervult bij Veronica.

Coen Swijnenberg, die elke maandag- tot en met donderdagmiddag met Sander Lantinga te horen is op Radio 538, spreekt van een ‘leuk nieuwe klus.’ Voor RTL5 spreekt hij voortaan alle promo’s van programma’s in en vervangt Cees Geel. Daarnaast heeft RTL5 per vandaag een nieuw logo.

Radio Veronica deejay Tim Klijn is niet langer meer alleen de zenderstem van Radio Veronica, maar nu ook van de tv-zender Veronica. Sinds vrijdag vervangt hij Cas Jansen in de promo’s. Eerder was Klijn al voice-over van diverse tv-programma’s, waaronder Idols. [Radiowereld.NL]