Voormalig Radio 538 deejay Edwin Evers in Waar is De Mol?

Het nieuwe seizoen van Waar is De Mol? is vanaf maandag 26 augustus te zien bij SBS6. Johnny de Mol gaat dit keer onder andere op pad met voormalig Radio 538 deejay Edwin Evers. Daarin vertelt Evers onder andere over zijn heftige carrièreswitch.

Voormalig Radio 538 deejay Edwin Evers in Waar is De Mol? Met voormalig Radio 538 deejay Edwin Evers en zijn muziekvriend Ferry van Leeuwen gaat Johnny de Mol naar Liverpool.

Edwin en Ferry zijn allebei groot fan van The Beatles die in deze Engelse stad zijn geboren en getogen.

Op reis verrast De Mol zijn gasten met de mooiste en meest bijzondere plekjes op de wereld. Tijdens de tocht nemen ze ruim de tijd voor openhartige gesprekken.

Andere bekende namen zijn Jandino Asporaat en trollenkoning Dotan. Johnny reist met presentator en cabaretier Jandino naar Zuid-Afrika waar ze van de zonnige kant van het land genieten. Met de veelbesproken zanger en trollenlegger Dotan bezoekt De Mol IJsland waar ze walvissen spotten en gletsjers beklimmen. Johnny wil natuurlijk ook op zoek gaan naar antwoorden maar hij die krijgt is nog een grote vraag. De namen van de overige gasten worden later bekendgemaakt. [Radiowereld.NL]