Armin van Buuren wordt sidekick bij Evers Staat Op

Edwin Evers staat deze week op met Armin van Buuren. De dj heeft al eigen dance-programma’s in het weekend op 538. Woensdag schuift hij eenmalig als sidekick aan bij ‘Evers Staat Op’. Naast Armin zullen ook Sunnery James en Ryan Marciano donderdag aanschuiven bij Evers.

Armin van Buuren wordt sidekick bij Evers Staat Op 538 opent tijdens Amsterdam Dance Event het 538DJ Hotel, waar alle radioprogramma’s rechtstreeks vandaan worden uitgezonden en exclusieve showcases worden gegeven.

Edwin Evers: “Ik vind het te gek dat deze grote sterren tijd hebben kunnen vrijmaken om met ons radio te maken!

Armin van Buuren: “Ik draai vooral ’s avonds en ’s nachts en zal wel even moeten wennen aan het vroege opstaan. Natuurlijk wek ik met alle liefde de luisteraars om hen via de radio mee te nemen naar het Amsterdam Dance Event.

538DJ Hotel
Van 18 tot en met 21 oktober staat Amsterdam in het teken van het Amsterdam Dance Event, het grootste clubfestival van de wereld. 538 opent tijdens ADE een eigen hotel in The Student Hotel. Elke avond zijn er exclusieve showcases van Martin Garrix, David Guetta, Hardwell en Afrojack in de club van het 538DJ Hotel, waar ruimte is voor 250 luisteraars. De radio-uitzendingen vanuit de hotelbar zijn voor iedereen vrij toegankelijk. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten