Search
Close this search box.

Omroep Brabant zet zich weer in voor de voedselbank

Veel mensen moeten nog steeds gebruik maken van een voedselbank ook al groeit de economie weer langzaam. Omroep Brabant wil hen steun bieden en organiseert daarom ook dit jaar weer ‘Samen voor de voedselbank’ van 4 december tot en met 15 december

Omroep Brabant zet zich weer in voor de voedselbank Het doel van de regionale omroep is zoveel mogelijk lang houdbare producten inzamelen voor de voedselbanken.

Vorig jaar werden 128.695 producten opgehaald. En daarom is Omroep Brabant nu ook weer op zoek naar geschikte locaties in Brabant om een inzamelpunt te worden.

In Brabant leeft 1 op de 9 kinderen onder de armoedegrens. Het is voor een deel van deze gezinnen zelfs iedere dag weer een uitdaging om een maaltijd op tafel te zetten. De voedselbanken bieden dan steun in de vorm van voedselpakketten. Helaas kampen ook zij met een steeds kleinere bevoorrading en dus hebben ze een beetje hulp nodig. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten