Search
Close this search box.

Family7 zoekt 150 duizend euro voor verhuizing

Family7 gaat verhuizen. Het pand waar de comemrciele omroep al jaren zit is te klein en zo oud dat het regenwater regelmatig de studio’s in lekt. Het zou niet te repareren zijn. Daarom is de omroep wederom op zoek naar geld, minimaal 150 duizend euro. Op dit moment is er pas 59.000 euro opgehaald.

Deze maand staat ‘Family7 in actie’ in het teken van het klaarmaken van het nieuwe pand zodat we zo snel mogelijk kunnen verhuizen.

Om daadwerkelijk te kunnen verhuizen hebben we in ieder geval 150.000 euro nodig. De serverruimte, bekabeling, internet en telefonie moeten bijvoorbeeld eerst in orde zijn voordat alle medewerkers over kunnen.

Ook Studio 1 moet sowieso worden gebouwd voor het dagelijkse programma ‘Uitgelicht!’. De dakconstructie van de studio moeten worden aangepast zodat er een lichtsysteem aan kan hangen”, aldus Dolf van de Vegte, Directeur van Family7. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten