Search
Close this search box.

Frans Timmermans sluit het Glazen Huis van 3FM

Frans Timmermans, 1e vicevoorzitter van de Europese Commissie, sluit maandag 18 december de deur achter 3FM-deejays Domien Verschuuren, Angelique Houtveen en Sander Hoogendoorn. Met een druk op de knop draaien de deejays het Glazen Huis in, dat dit jaar op het Marktplein in Apeldoorn staat.

Frans Timmermans sluit het Glazen Huis van 3FM Na dit startmoment vraagt Frans Timmermans de eerste plaat aan en schuift de eerste donatie door de welbekende brievenbus van het Glazen Huis.

Na dat moment is 3FM Serious Request officieel begonnen. Van 18 tot en met 24 december voert NPO 3FM actie om verscheurde families in conflict- en rampgebieden weer samen te brengen.

André Hazes 5e slaapgast
André Hazes verruilt zijn bed onder de rook van Rotterdam voor een nacht in het Glazen Huis. In de nacht van dinsdag 19 op woensdag 20 december vergezelt de zanger de 3FM-deejays Domien Verschuuren, Sander Hoogendoorn en Angelique Houtveen op het Marktplein in Apeldoorn.

Andre: “Ik wil ook echt wel lol gaan maken in het Glazen Huis, dat kun je wel aan mij overlaten! Maar daarnaast ben ik er natuurlijk ook om geld op te halen voor deze stille ramp. Nu ik zelf vader ben, weet ik dat mijn gezin het allerbelangrijkste in mijn leven is. Als ik er aan denk dat  kinderen en ouders noodgedwongen gescheiden zijn van elkaar, dan draait mijn maag om. Deze kinderen en ouders moeten zo snel mogelijk bij elkaar gebracht worden.

Ook Marieke Elsinga (20 op 21 december), Jan Kooijman (21 op 22 december), Robert ten Brink (22 op 23 december) en Kraantje Pappie (23 op 24 december) blijven slapen tijdens 3FM Serious Request. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten