Coen en Sander twee weken vanuit Vrienden van Amstel in Ahoy

Coen Swijnenberg en Sander Lantinga, beter bekend als ‘Coen & Sander’, vormen al ruim tien jaar een bekend radio-duo. Hun ‘Coen & Sander show’ is in de afgelopen jaren een begrip geworden. Vanaf 18 januari komt deze middagshow twee weken lang vanuit Ahoy.

Coen en Sander verruilen de Radio 538-studio voor de Backstage Bar in Ahoy Rotterdam, de plek waar artiesten tijdens ‘De Vrienden van Amstel Live!’ voor en na de show zich ophouden.

Tijdens de ‘Coen & Sander show’, elke maandag tot en met donderdag tussen 16:00 en 19:00 uur, zullen ze dagelijks diverse artiesten ontvangen die een nummer spelen van een collega van De Vrienden van Amstel Live.

RTL4 en RTL5
Op de laatste dag, 1 februari, presenteren Coen Swijnenberg en Sander Lantinga de registratie van de twintigste editie van De Vrienden van Amstel Live op RTL4 en RTL5. [Radiowereld.NL]