Patricia Paay en Christina Curry op Veronica

Patricia Paay en Christina Curry vormen het eerste duo dat vanaf donderdag (25 januari) te zien is in het nieuwe programma Tattoo Trippers bij Veronica. Hierin gaan telkens twee BN’ers gezamenlijk op reis met als doel een op het lijf geschreven aandenken te scoren: een betekenisvolle tattoo gezet door een lokale tattoo artist.

Patricia Paay en Christina Curry op Veronica Naast Patricia en Christina zijn er nu nog meer duo’s bekend: Dio & Olcay Gulsen (Bulgarije), Fajah Lourens & Dennis Weening (Zuid-Afrika) en Patty Brard & Eva van de Wijdeven (Marokko).

Eerder was al duidelijk dat ook Monica Geuze & Kay Nambiar (Japan) en Thomas Berge & Tim den Besten (Thailand) meedoen.

In de eerste aflevering van Tattoo Trippers (20.30 – 21.30 uur) gaat zangeres en mediapersoonlijkheid Patricia Paay samen met haar dochter Christina Curry naar het koude Moskou.

Diva Patricia geniet van het anoniem samen kunnen zijn met haar dochter, die vastbesloten is hier het woord “гей” (Russisch voor “gay”) op haar lichaam te tatoeëren. Het wordt een trip waarin moeder en dochter openhartige gesprekken voeren. Uiteindelijk verlaten Patricia en Christina de Russische hoofdstad drie tatoeages rijker.

In iedere aflevering van Tattoo Trippers nemen de duo’s de kijker mee in hun persoonlijke verhaal achter de keuze voor hún tattoo en maken zij hiervoor een trip naar een land met een bijzondere traditie op het gebied van tatoeages. [Radiowereld.NL]
Foto: SBS6