NPO Radio 1 start met nieuw hoorspel op zaterdag

Radio 1 start zaterdag 10 maart met een nieuw hoorspel: ‘De niet verhoorde gebeden van Jacob de Zoet’. De hoofdrol in de elfdelige serie, die is gebaseerd op de internationaal bekende roman van David Mitchell, is weggelegd voor acteur David Lucieer.

NPO Radio 1 start met nieuw hoorspel op zaterdag Ook Frank Lammers, Sanne den Hartogh, Lottie Hellingman en Henk Poort zijn te horen in het hoorspel.

De niet verhoorde gebeden van Jacob de Zoet‘ zijn vanaf zaterdag 10 maart wekelijks om 00.00 uur te horen bij AvroTros op NPO Radio 1.

Jacob de Zoet
De niet verhoorde gebeden van Jacob de Zoet vertelt het verhaal van Jacob de Zoet; een Hollandse klerk die zijn hart verliest aan een Japanse vroedvrouw in het Japan van 1799.

Het is een verhaal over een onmogelijke romance, maar ook een vertelling over wat er gebeurt als verschillende culturen elkaar ontmoeten, over kolonialisme en integriteit en over traditie versus vernieuwing. Maar ten diepste over moraal en trouw. Een drama gesitueerd in het verleden dat desalniettemin vol relevantie zit voor de tijd van nu. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten