Noisia wint ‘Slam Award’ Best Producer

De Slam Award in de categorie ‘Best Producer’ is dinsdag gewonnen door Noisia. De Slam Awards zijn vakprijzen en de winnaars zijn dus gekozen door de industrie zelf. Afgelopen maandag kreeg Armin van Buuren de eerste award. Armin won de ‘Slam Oeuvre Award’ voor zijn gehele carrière en muziek tot nu toe.

Noisia wint 'Slam Award' Best Producer Noisia bestaat uit de drie producers Nik Roos, Martijn van Sonderen en Thijs de Vlieger.

Sinds 1998 maakt Noisia muziek in verschillende genres. Zo brachten ze onder andere muziek uit op het label van Deadmau5, maakten ze een remix voor The Prodigy maar werkten ze ook samen met rappers als Kraantje Pappie.

Noisia: “Heel erg bedankt aan iedereen die op ons heeft gestemd voor de Slam Award. Die hadden we niet aan zien komen” [Radiowereld.NL]