Samen slank en fit worden in nieuw programma Vet Fit bij SBS6

SBS6 start dinsdagavond met het nieuwe tv-programma ‘Vet Fit’ waarin René Froger, Brace, Anne-Marie Jung en Og3ne ieder op hun eigen manier 100 dagen lang werken aan een fittere en strakkere versie van zichzelf.

In dit door Irene Moors gepresenteerde programma dagen zij bovendien heel Nederland uit om met hen mee te doen. Vet Fit is vanaf dinsdag 6 maart 20.30 uur te zien bij SBS6.

In Vet Fit laten de zes bekende Nederlanders alles zien op weg naar hun einddoel: de frustraties, de prestaties, de zwakke momenten en de guilty pleasures.

Alles wat René Froger bijvoorbeeld doet, doet hij vol overgave. Dat geldt voor werken, sporten en ook voor snacken. René is het zat en wil voorgoed iets veranderen aan zijn levensstijl.

Hetzelfde geldt voor Anne-Marie. Ze baalt ervan dat ze niet meer lekker in haar vel zit. Maar ja… Hoe verander je dat? “Ik heb een natuurlijke voorliefde voor zoet en vet, voor mij zijn dat randvoorwaarden van het leven”.

Brace noemt zichzelf ‘Obracitas’ en weet heel goed dat er iets moet gebeuren. “Ik wil kunnen voetballen met mijn zoontje Miguel, zonder dat ik na drie minuten naar adem hap”.

De Og3ne-zusjes Lisa, Amy en Shelley zoeken vooral de juiste balans. In het hectische bestaan dat bij hun drukke carrière hoort tóch gezond leven, dát is wat de meisjes dolgraag willen leren. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten