Zoek
Sluit dit zoekvak.

Patrick Kicken in gesprek met: Dennis Ruyer (video)

Deze maand maart zit DJ Dennis Ruyer precies 20 jaar bij de landelijke radio. Via Veronica FM kwam hij twee jaar later bij Radio 538 terecht waar hij nu nog steeds Dance Department presenteert op zaterdagavond. Inmiddels is hij weer dagelijks bij Radio Veronica te horen, iedere werkdag vanaf 10u ’s ochtends.

Patrick Kicken in gesprek met: Dennis Ruyer (video) Dennis vertelt in dit interview over de piraten in Amsterdam die hem inspireerden, wat er gebeurde toen City FM een etherfrequentie kreeg, hoe hij via platenmaatschappij Mecado bij Veronica óf 538 terecht kon en waarom hij voor de eerste optie koos.

Hoe heeft hij zijn tijd onder Robert Jensen ervaren? Waarom heeft Dennis zo’n goeie klik met Jeroen van Inkel?

Hoeveel vrijheid heeft hij tegenwoordig als radiodeejay bij Veronica en Radio 538? En hoe kijkt hij naar luistercijfers? En wat vindt hij van radiocoaches?

Dennis vertelt openhartig over zijn liefde voor radio, waarom die ooit eventjes weg was en geeft tussendoor ook nog wat waardevolle tips voor jongere deejays in dit anderhalf durend interview. Ook kon hij ooit aan de slag bij MTV in Engeland maar koos hij toch uiteindelijk weer voor radio.. [Radiowereld.NL]

Foto Radio 538 / William Rutten