Zoek
Sluit dit zoekvak.

Stephan Bouwman: Niet normaal wat er gebeurd is!

Stephan Bouwman voelt zich enorm gesteund na zijn bekentenis. Woensdag onthulde de middagdeejay van Qmusic emotioneel dat hij last heeft van depressies. “Niet normaal wat er gebeurd is!”

Stephan Bouwman: Niet normaal wat er gebeurd is! Bouwman vertelde woensdag dat hij last heeft van negatieve stemmen in zijn hoofd en dat hij op zoek is naar professionele hulp.

De onthulling heeft veel teweeg gebracht. De deejay werd overspoeld met reacties. “Niet normaal wat er gebeurd is!,” vertelde Bouwman donderdagmiddag aan het begin van zijn programma. “Achterlijk veel mooie reacties. Hartverwarmende steunbetuigingen en bedankt daarvoor op Facebook, twitter, m’n mail en Instagram. Echt absurd.

“Maar het mooiste is om te zien dat dit weer een extra stapje is in het doorbreken van het taboe,” concludeerde Bouwman verheugd. “Heel veel respect voor iedereen die de moed vindt om hierover te praten. Het zou gewoon heel normaal moeten zijn. Dat is het nog niet, maar dat wordt het op deze manier wel. Thanks iedereen uit de grond van mij hart.” [Radiowereld.NL]