Xander van der Wulp wordt de opvolger van Joost Vullings

Xander van der Wulp is na de verkiezingen ochtends geregeld te horen op de landelijke publieke zender NPO Radio 1 als duider van het Haagse nieuws. Hij wordt de opvolger van Joost Vullings, die na de Gemeenteraadsverkiezingen de overstap maakt naar 1 Vandaag.

Xander van der Wulp wordt de opvolger van Joost Vullings Van der Wulp blijft daarnaast bij de NOS ook op televisie te zien als politiek verslaggever.

Op de radio is Xander voortaan te horen van maandag tot en met donderdag. Vrijdags neemt Marleen de Rooy de honneurs waar.

Politiek verslaggever Joost Vullings gaat per 1 april voor AvroTros werken. Als politiek commentator bij het actualiteitenprogramma ‘EenVandaag’ gaat hij duiding geven op radio en televisie. Joost Vullings vervangt Kees Boonman. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten