Search
Close this search box.

Bekende Nederlanders fietsen Tour de France-etappe voor Max

Omroep Max zendt op 18 juli een avondvullend programma uit vanaf 20.30 uur op NPO 1. In het tv-programma fietsen zes bekende Nederlanders één Tour de France-etappe om zo donateurs te werven voor de Nierstichting en onderzoek naar de genezing van nierziekten te versnellen.

Bekende Nederlanders fietsen Tour de France-etappe voor Max De zes (nog onbekende) bekende Nederlanders staat een officiële Tour de France-etappe met vier steile beklimmingen, waarvan één uit de buitencategorie, te wachten.

Ze krijgen twee maanden de tijd om te trainen voor deze uitdaging: de 169 kilometer lange fietstocht door de Franse Alpen.

De bekende Nederlanders worden ieder gekoppeld aan een nierpatiënt waar ze voor gaan fietsen. Wie de bekende Nederlanders, hun coaches en de deelnemende nierpatiënten zijn maakt Max binnenkort bekend. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten