NLZiet nu beschikbaar op Apple TV

Videodienst NLZiet, het gezamenlijke online videoplatform van NPO, RTL en SBS, heeft dinsdag haar Apple TV-app officieel uitgebracht. Met deze nieuwe app wil NLZiet het online televisiekijken nog toegankelijker maken en een volwaardig alternatief bieden voor je vaste televisieabonnement.

NLZiet nu beschikbaar op Apple TV De Apple TV-app (4e en 5e generatie Apple TV) bevat de mogelijkheid om terug, live en soms vooruit te kijken.

Daarnaast biedt deze versie een tv-gids waaruit direct programma’s te bekijken zijn. Naast de zoekfunctie zijn programma’s via de ingebouwde Siri-functie door middel van voice-commands op te vragen.

Niels Baas (directeur NLZiet): ‘We zijn zeer verheugd dat de Apple TV-app nu is uitgekomen. Tot op heden hebben we vanuit ons testteam vooral positieve feedback gekregen op deze nieuwe manier van tv-kijken. Komende tijd zullen we de Apple TV-app continue blijven verbeteren met nieuwe features. Ook zijn we bezig met apps voor nieuwe platformen, waaronder PlayStation 4.

Om een vuist te bieden tegen de oprukkende internationale videoplatforms, zoals Amazon, Netflix en Youtube, hebben nu ook in veel andere Europese landen de commerciële en publieke omroepen plannen voor het opzetten van een gezamenlijk videoplatform. NPO, RTL en Talpa lopen hierin voorop met hun gezamenlijke initiatief NLZiet. [Radiowereld.NL]
Foto: NLZiet

Gerelateerde berichten


Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email