Roparunradio vanaf vrijdagavond on air

Ook dit weekend staat Roparunradio weer in het teken van de Roparun. Het internetstation volgt 73 uur lang non-stop het loopevenement van het jaar. De uitzendingen van Roparunradio starten vrijdagavond 18 mei om 19.00 uur. Op maandagavond 21 mei om 20.00 uur is het radio- en televisieprogramma afgelopen.

De studio is dit jaar gevestigd in Het Kruispunt in Barendrecht. Veertig vrijwillige medewerkers (technici, presentatoren, redacteuren, cameramensen en verslaggevers) zijn het hele weekend op pad.

Op vrijdagavond komt Roparunradio live vanaf het startterrein in Parijs. Op zondagavond wordt Roparunradio live uitgezonden vanuit Zele en op maandag staan de verslaggevers op de Binnenrotte in Rotterdam om de teams binnen te halen.

In de studio in Barendrecht worden studiogasten ontvangen en wordt er meer verteld over de goede doelen van de Roparun. Roparunradio is door heel Nederland te beluisteren. In Rotterdam is het ook via een tijdelijk  evenementenzender te beluisteren via 107.5FM en via DAB+. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten