Bart van Leeuwen en Henk Mouwe naar Radio M

Bart van Leeuwen en Henk Mouwe zijn deze zomer te horen bij Radio M. Vanaf 23 juni zijn de bekende presentatoren elke zaterdag- en zondagmiddag te horen bij de regionale zender voor de provincie Utrecht tussen 14 en 18 uur.

Bart van Leeuwen en Henk Mouwe naar Radio MLekker weer van Leeuwen
In het programma ´Lekker weer´ van Leeuwen speelt Bart van Leeuwen elke weekend vanaf 14:00 uur onder andere het beroemde radiospelletje ‘Raad waar die staat’.

Luisteraars mogen met aanwijzingen raden waar de verslaggever zich in de provincie bevindt. En natuurlijk komt ook ‘De plaat en zijn verhaal’ voorbij.

De zomer van Henk
En Henk Mouwe presenteert ‘De zomer van Henk’ vanaf 16:00 uur. Mouwe: “Ik heb ontzettend veel zin om weer voor de gezelligste zender van midden Nederland aan de slag te gaan. Het weekend wordt een groot feest en u staat natuurlijk ook op de gastenlijst!” [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten