Column Patrick Kicken: Muziek en context

Op m’n vakantieadres in Portugal kijk ik de hele dag naar VH1. Een van de weinig overgebleven clipzenders. Ooit hebben ze bij dat bedrijf een heel duur onderzoek laten doen om uit te vinden wat ze nou verder zou helpen. Daar kwamen 3 woorden uit. Context. de. muziek. En wat doen ze dat goed daar.

Column Patrick Kicken: Muziek en context Zo genieten we hier nu van de Summer Vibes Top 50. Allemaal ouwe clips waar je normaal nog geen cent voor zou geven worden ineens interessant omdat ze in de zomer context geplaatst worden.

Gisteravond hadden ze ook iets leuks, Guess The Year. Steeds raden uit welk jaar een nummer komt, wat na afloop van de clip natuurlijk bekend gemaakt wordt.

Lees hier de complete column.

Gerelateerde berichten


Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email