Eus komt terug op Radio 1 met ‘Onze man in Deventer’

Na een succesvolle eerste reeks gaat schrijver en columnist Özcan Akyol weer aan de slag als interviewer voor BnnVara op NPO Radio 1. In de maanden juni en juli presenteert hij iedere zaterdag het 1-op-1-interviewprogramma ‘Onze Man in Deventer’, live vanuit zijn woonkamer.

Eus komt terug op Radio 1 met 'Onze man in Deventer'Onze Man in Deventer’ is te horen op 16, 23 en 30 juni en op 7, 14 en 21 juli. Het programma wordt uitgezonden van 00.00 uur tot 01.00 uur, in de nacht van zaterdag op zondag, op NPO Radio 1.

Özcan Akyol: “Het is fantastisch dat dit unieke concept terugkomt op de radio. Het is deze keer in de zomer, dus het plein zal levendiger zijn dan afgelopen winter. Dat geeft het programma een oorspronkelijke sfeer.

De eerste gast is Marcel van Roosmalen. Eus ontvangt later ook onder andere collega-schrijvers Adriaan van Dis en Murat Isik en SP-kamerlid Sadet Karabulut. “Ik ben niet op zoek naar harde nieuwsverhalen, maar wil de drijfveren en toewijding van mijn gasten beter leren begrijpen.” [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten


Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email