Misdaadjournalist Jens Olde Kalter krijgt programma op SBS6

In het nieuwe programma Foute Boel, dat vanaf donderdag (14 juni) wekelijks om 21:30 uur te zien is bij SBS6, komt misdaadjournalist Jens Olde Kalter in actie tegen huisjesmelkers. Hij gaat langs bij de gedupeerde huurders, onderzoekt hun klachten en haalt verhaal bij de huisbaas.

Veel huurders voelen zich geïntimideerd en durven uit angst om hun huis uitgezet te worden zelf geen actie te ondernemen. Door de krapte op de huizenmarkt hebben huisjesmelkers vrij spel.

Foute Boel is het eerste, eigen programma van Jens Olde Kalter als presentator. Als misdaadjournalist met een juridische achtergrond weet hij hoe verwoestend onrecht is. Met Foute Boel wil hij een einde maken aan de soms zelfs criminele activiteiten van de huisjesmelkers.

Jens: “Er is een plek waar iedere Nederlander zich veilig moet voelen, namelijk achter zijn eigen voordeur. Maar dat is vaak niet het geval. Steeds vaker wanen huisjesmelkers zich onaantastbaar en maken ze hun eigen wetten. Werk je daar niet aan mee, dan helpen ze je een handje met verhuizen. Goedschiks of kwaadschiks. Foute Boel dus en dat moet stoppen!” [Radiowereld.NL]
Foto: SBS6

Gerelateerde berichten


Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email