Frits Wester bij Nijmeegse Vierdaagse voor RTL Nieuws

Politiek verslaggevers Frits Wester en Floor Bremer van RTL Nieuws verruilen op 17 juli de Haagse wandelgangen voor de paden van de Nijmeegse Vierdaagse. Tijdens deze vier dagen zijn ze continu te volgen als ‘wandelende livestream’.

Frits Wester bij Nijmeegse Vierdaagse voor RTL Nieuws Hierbij praten ze met andere wandelaars over hoe zij aankijken tegen de politiek, hoe dit hun eigen leven raakt en wat zouden ze willen veranderen.

Ook zullen ze elke dag een paar uur vergezeld worden door een politicus van één van de vier regeringspartijen.

Floor Bremer is een fanatiek wandelaar en loopt de Vierdaagse straks voor de vierde keer.

Voor Frits Wester wordt het zijn eerste Vierdaagse: “Best een uitdaging, maar wie A zegt moet ook B zeggen”, aldus Frits die de afgelopen weken volop in training is gegaan.

Elke stap die het tweetal zet zal live te zien zijn via de doorlopende livestream op rtlnieuws.nl. Daarnaast zullen ze te zien zijn in tv-uitzendingen van RTL Nieuws en elke ochtend live in RTL Ontbijtnieuws. [Radiowereld.NL]
Foto: RTL

Gerelateerde berichten


Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email