Hilversumse mediabedrijven starten ‘The Radio Project’

Op het Media Park in Hilversum wordt op zaterdag 25 augustus een talentendag georganiseerd. Dan maakt een deskundige jury bekend welke jongeren in de leeftijd van 16 tot 21 jaar in de definitieve selectie zitten om vanaf september mee te doen aan ‘The Radio Project’.

Tot woensdag 1 augustus kunnen de talenten van de toekomst zich aanmelden door hun video te uploaden via de website Theradioproject.nl.

The Radio Project
The Radio Project’ heeft als doelstelling talentwerving en talentontwikkeling in de mediastad Hilversum te ondersteunen. Het project eindigt op 1 januari 2019, het jaar waarin de radio 100 jaar bestaat.

De jury bestaat uit onder ander Giel Beelen en Ruud de Wild. Het project wordt financieel ondersteund door Media Perspectives en de gemeente Hilversum in het kader van talentwerving en talentontwikkeling in de mediastad Hilversum. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten


Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email