RTV Rijnmond haalt 5 ton op voor: Maak Kanker Kansloos

De Daniel den Hoed-actie ‘Maak Kanker Kansloos’ bij de regionale omroep RTV Rijnmond heeft 497.105 euro opgeleverd. RTV Rijnmond-presentatoren Chantal Quak en Sander de Kramer hoopten op de helft, maar het is bijna 5 ton geworden.

RTV Rijnmond haalt 5 ton op voor: Maak Kanker Kansloos Het geld wordt gebruikt voor de aankoop van een elektronenmicroscoop. Dat apparaat gaat bijdragen aan beter onderzoek naar kanker, zegt het Erasmus MC.

Chantal Quak en Sander de Kramer: “Die 250 duizend euro zou een mooie bijdrage zijn voor de aanschaf van de benodigde microscoop, die 5 ton kost. Maar met dit eindbedrag kan de microscoop al aangeschaft worden.”

Van 14 mei tot en met 23 juni trokken het Daniel den Hoed Fonds en RTV Rijnmond samen op in de strijd tegen kanker. Zij hebben iedereen in de regio aangemoedigd om zoveel mogelijk geld op te halen voor een elektronenmicroscoop. [Radiowereld.NL]
Foto: RTV Rijnmond

Gerelateerde berichten


Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email