Nieuwe presentator ‘Tour Du Jour’ is Bart Nolles

De nieuwe presentator van ‘Tour Du Jour’ bij RTL 7 wordt de nov vrij onbekende Bart Nolles. Samen met Michael Boogerd ontvangt Nolles dagelijks wielerkenners om de etappes en ook de rustdagen door te nemen. Ook dit jaar komt ‘Tour Du Jour’ live vanuit de haven van Breda.

Nieuwe presentator ‘Tour Du Jour’ is Bart Nolles Vanaf 7 juli, elke dag om 20.30 uur, is Café Binnen het trefpunt voor wielerfans.

Filemon Wesselink doet vanuit het hart van de Tour verslag en interviewt de renners voor en na de etappes.

De 36-jarige Nolles is momenteel voor RTL in Rusland als verslaggever van het WK voetbal:

Na jaren een talkshow bij de regionale omroep en verschillende programma’s bij RTL te hebben gepresenteerd, is dit een geweldige kans. Al van kinds af aan volg ik alles wat met wielrennen te maken heeft op de voet.

Ik heb als liefhebber vaak langs de kant gestaan bij etappes van de Tour de France. Dit jaar denk ik dat we met grote Nederlandse renners als Dumoulin, Mollema en Groenewegen een Tour krijgen die enorm gaat leven. Daar maak ik graag een scherp programma over met spraakmakende tafelgasten die bakken wielerkennis over de kijker uitstorten.

Michael Boogerd is elke dag van de partij. Wisselend nemen Stef Clement, Maarten Tjallingii, Frank Evenblij, Erik Dijkstra en Eric Corton plaats aan tafel en wordt er een andere wielerkenner uitgenodigd om de tafel compleet te maken. [Radiowereld.NL]
Foto: RTL

Gerelateerde berichten


Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email