Zoek
Sluit dit zoekvak.

Domien Verschuuren stapt over van NPO 3FM naar Qmusic

Domien Verschuuren stapt over van 3FM naar Qmusic. De 30-jarige deejay zal bij Qmusic de middagshow voor zijn rekening nemen. Wanneer Domien precies start, wordt later bekendgemaakt.

Domien Verschuuren stapt over van NPO 3FM naar Qmusic Dave Minneboo, zendermanager Qmusic: “Met Domien halen we een van de grootste radiotalenten van Nederland in huis.

Domien is al van jongs af aan met radio bezig en staat goed in contact met zijn luisteraars, iets wat we bij Qmusic hoog in het vaandel hebben staan.

Domien: “Ik ben 3FM en BNNVARA waanzinnig dankbaar voor alle jaren dat ik er radio heb gemaakt en met fantastische mensen heb mogen samenwerken. Voor mij is dit het moment om een nieuwe stap te maken en ik ben er trots op die met Qmusic te zetten. Een programma in de middagspits is al lange tijd mijn wens en ik heb zin om dit met frisse energie te gaan doen!

Domien Verschuuren (30) is sinds 2006 te horen bij 3FM, waar hij verschillende shows voor zijn rekening nam. In 2007 sleepte hij de Marconi Award voor Aanstormend Talent in de wacht. In 2014 maakte hij zijn debuut in het Glazen Huis voor 3FM Serious Request. Eind 2016 volgde hij Giel Beelen na zijn vertrek op in de ochtend, waar hij nu te horen is tussen 06.00 en 09.00 uur.

Wordt Sander Hoogendoorn de opvolger?
Het is nog niet bekend wie de ochtendshow overneemt. Volgens insiders uit de Radiowereld lopen er al gesprekken met Sander Hoogendoorn. Hij is momenteel van maandag tot en met donderdag te horen tussen 18.00 en 21.00 uur. In 2011 kreeg hij een Marconi Award voor aanstormend talent. Het grote publiek maakte eind 2017 al kennis met hem in het Glazen Huis.

Tot de komst van Domien zal Stephan Bouwman op Qmusic te horen zijn in het middagtijdslot.

Minneboo: “Stephan is een groot allround talent, met wie we graag verder bouwen aan de toekomst. We zullen binnenkort meer bekendmaken over zijn nieuwe rol binnen Qmusic.” [Radiowereld.NL]
Foto: Sander Koning/Qmusic