Programma’s NPO ook in 2019 nog gratis te zien op NPO Start

Volgens de NPO verdwijnen de programma’s in 2019 niet achter een betaalmuur. De programma’s van de NPO zijn ook volgend jaar gewoon gratis te zien op NPO Start (en op NPO 1 , NPO2, NPO 3 en NPO Zapp/Zappelin).

Programma’s NPO ook in 2019 nog gratis te zien op NPO Start Net als nu zijn programma’s die op NPO 1, NPO 2 en NPO 3 worden uitgezonden, minstens een week lang terug te zien via het gratis NPO Start. Dat is nu zo, en dat blijft ook volgend jaar zo volgens de NPO

NPO wil per maand 2.95 euro
NPO: Om programma’s langer dan 7 dagen programma’s beschikbaar te kunnen stellen, moeten we soms nieuwe rechten inkopen bij de producent van dat programma. Dat kan de NPO niet financieren uit de beschikbare budgetten. Daarom zijn we begonnen met NPO Start Plus.

We vragen hier een vergoeding voor van 2,95 euro per maand waarmee we de extra rechten kunnen betalen. Wij maken hier geen winst op. Abonnees van NPO Start Plus krijgen daarnaast een betere beeldkwaliteit én krijgen geen advertenties te zien.” [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten


Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email