Rutger Castricum presenteert Weg Met de Buren

Rutger Castricum start vanaf 1 augustus met het nieuwe PowNed-programma ‘Weg met de buren’. Daarin neemt presentator Rutger Castricum ruziënde buren mee naar een landhuis. Daar krijgen de buren hulp om hun conflict met elkaar op te lossen.

Powned: ‘Weg met de buren’ hanteert de beproefde methode om mensen op een locatie weg van thuis naar hun problemen en hun eigen rol daarin te laten kijken. Door letterlijk en figuurlijk afstand te nemen komen mensen uit hun ingesleten denkpatronen en zo krijgen nieuwe gedachten en gevoelens een kans.

De twee bekvechtende buren krijgen een midweek de tijd om tot zichzelf te komen en tot de ander. Een paar dagen op een andere manier bij elkaar zijn heeft gevolgen voor de relatie. Positief, maar soms ook negatief.”

Powned is nog steeds op zoek naar buren waar ‘De Rijdende Rechter’ ook niets meer kan betekenen. Aanmelden kan op Powned.tv[Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten


Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email