Search
Close this search box.

Talkshow Jinek vanaf maandag terug op late avond bij NPO

Eva Jinek presenteert vanaf maandag 4 juni weer een nieuw seizoen van haar late night talkshow Jinek. In de eerste week van het zomerseizoen ontvangt Eva onder andere schrijfster Heleen van Royen, de mannen van VI Johan Derksen, René van der Gijp en Wilfred Genee en het dj-duo Sunnery James en Ryan Marciano.

Eva Jinek: “Dit wordt natuurlijk een bijzonder seizoen voor mij: hoogzwanger een late night talkshow presenteren lijkt me in alle opzichten een unieke ervaring.

Ik verheug me er heel erg op om dit samen met mijn gasten te beleven. En ik kan nu naar volle waarheid zeggen: we zijn er helemaal klaar voor.

Jinek begint maandag 4 juni rond 23.00 uur bij Kro-Ncrv op NPO 1. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten