SBS6 presenteert de intiemste relatietest ooit

SBS6 komt weer met iets nieuws. Op 1 juli om 21.30 uur start de tv-zender met ‘Nederland In Bed’. In deze relatietest worden tien heel uiteenlopende koppels op de meest intieme manier geïnterviewd… namelijk in de beslotenheid van hun slaapkamer.

In hun eigen bed moeten ze vragen beantwoorden over thema’s die ieder stel bezig houden zoals seks, opvoeding, financiën, trouw en ergernissen. De koppels vertellen dan over hun eigen ervaringen en gevoelens.

Elke vraag is voer voor discussie tussen de partners. Bijvoorbeeld: Waar erger je je het meest aan bij je partner? Zal vreemdgaan het einde van jullie relatie betekenen? Of: Is je partner romantisch? De kans is groot dat de geliefden een verschillende kijk hebben op een aantal zaken.

SBS: “Die verdeeldheid leidt ongetwijfeld tot grappige, hartverwarmende, misschien zelfs pittige of gênante anekdotes, maar ook tot inzichten en begrip. Hoe meer we praten, hoe dichter bij elkaar we komen.” [Radiowereld.NL]
Foto: Pixabay

Gerelateerde berichten


Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email