Barry Paf krijgt middagshow op 100% NL

De middagshow op radio 100% NL wordt binnenkort gepresenteerd door Barry Paf. Daarmee breidt 100% NL het team van diskjockeys verder uit. De 39-jarige deejay was al eerder te horen op 100% NL als vervangend presentator. Wanneer Barry Paf precies start is nog niet bekend.

Barry Paf krijgt middagshow op 100% NL Hoe de rest van de programmering eruit komt te zien wordt op een later moment bekendgemaakt. Tot de komst van Barry Paf wordt de reguliere programmering aangehouden. 

Barry Paf is een groot deejay. Met zijn jarenlange ervaring is hij een gevestigde naam in het radiolandschap. We zijn dan ook enorm blij dat Barry straks onderdeel uitmaakt van 100% NL op een belangrijke plek in de programmering. Met het enthousiasme en de enorme energie die de DJ met zich meebrengt zie ik veel potentie voor het station,” vertelt Martijn Zuurveen, Station Director a.i.

Martijn gaat verder: “Bij 100% NL hoor je de beste muziek van Nederland. Artiesten als Guus Meeuwis, BLØF en Ilse de Lange dicht bij de luisteraar brengen staat hoog in ons vaandel. Barry gaat op een heel enthousiaste en natuurlijke manier de interactie aan met de luisteraars en betrekt hier verschillende platformen bij. Ook in de app, op de YouTube en social media kanalen van 100% NL is Barry straks niet te missen.

Enthousiaste reacties
Barry Paf vult aan: “Na twee jaar maak ik een officiële comeback op landelijke radio! Ik sta te trappelen om weer een dagelijks radioprogramma te maken. Een droom komt uit met het presenteren van de middagshow. Na mijn invalmoment eerder dit jaar bij 100% NL kreeg ik zoveel leuke en overweldigende reacties terug, dat ik vol vertrouwen en enthousiasme dit nieuwe avontuur in duik.

Bij 100% NL zit een enthousiaste club mensen met veel liefde voor radio, dat ik het spitsuur in de middag voor mijn rekening mag nemen en luisteraars de beste muziek van Nederland mag laten horen, geeft mij enorm veel energie. Eindelijk terug naar mijn grote liefde; de radio!

Huidig middagdeejay Koen Hansen krijgt een andere plak in de programmering van 100% NL. Hierover wordt binnenkort meer bekendgemaakt.

RadioRave
Barry Paf toert met zijn deejay-concept ‘RadioRave’ ook door heel Nederland. Komende vrijdag (27 juli) is Barry Paf ook te zien op het Pleinfeest in Putten samen met Menno de Boer van Radio 538. [Radiowereld.NL]
Foto: 100% NL