Chris Evans niet meer de best verdienende medewerker bij BBC

De BBC wil de loonkloof tussen mannen en vrouwen dichten. Maar de BBC blijft torenhoge lonen uitbetalen aan medewerkers. Uit het jaarrapport van de BBC, waarin ook de grootverdieners staan, blijkt dat Gary Lineker nu de best betaalde medewerkers is. Radiodeejay Chris Evans staat nu op de tweede plaats.

Gary Lineker, de Match of the Day-presentator en voormalig voetballer krijgt nu bijna 2 miljoen euro per jaar volgens het jaarrapport van de BBC.

Op de tweede plaats in de lijst van grootverdieners staat nu radiodeejay Chris Evans. Vorig jaar harkte hij nog 2,5 miljoen euro bij elkaar. Nu verdient Evans nog maar 1,8 miljoen euro. Het afgelopen jaar lag de publieke omroep BBC ook al diverse keren onder vuur over de salarissen van medewerkers. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten


Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email