Jan Joost van Gangelen blijft bij FOX Sports

Jan Joost van Gangelen en FOX Sports hebben hun samenwerking verlengd tot de zomer van 2022. Als één van de boegbeelden van de tv-zender staat Van Gangelen bij FOX Sports synoniem aan de Eredivisie. Van Gangelen presenteert onder andere het zaterdagavondprogramma ‘De Eretribune’ op FOX Sports.

Jan Joost van Gangelen blijft bij FOX Sports“Week in, week uit maken we bij FOX Sports live sportuitzendingen om trots op te zijn,” aldus Van Gangelen.

“Het hele team van mensen voor én achter de schermen werkt er hard voor om de passie die we hebben voor de sport – en voor het Nederlandse voetbal in het bijzonder – bij de kijker thuis te brengen. Het is een feest om daaraan bij te dragen.”

Hendriks en Leidelmeijer
Bij FOX Sports werkt Van Gangelen samen met onder andere collega’s Hélène Hendriks en Aletha Leidelmeijer. Hendriks blijft komend seizoen twee dagen per week verbonden aan FOX Sports. Nieuw is wel dat Leidelmeijer naast Jan Joost van Gangelen plaatsneemt als co-presentator van De Eretribune, het live-programma dat op zaterdagavond rond de Eredivisiewedstrijden wordt uitgezonden.

Eerder werd bekend dat Fresia Cousiño Arias zich bij het team van FOX Sports voegt. Met de komst van Cousiño Arias en de verlenging met Van Gangelen en Hendriks is FOX Sports klaar voor het komende seizoen. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten


Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email