FOX doopt zaterdag om tot ‘Gele Zaterdag’

De tv-zender FOX kleurt zaterdag (28 juli) van ’s ochtends tot ’s avonds geel. De populairste animatiefamilie ter wereld, The Simpsons, schittert dan tijdens ‘Gele Zaterdag’. Op die dag gaat namelijk het complete 29ste seizoen van de FOX-animatieserie, in marathon-vorm, in première.

FOX doopt zaterdag om tot 'Gele Zaterdag' Terwijl een groot gedeelte van Nederland die bewuste zaterdag in de file staat richting het zuiden, kunnen de kijkers van FOX bijna tien uur lang kijken naar de nieuwste avonturen van tekenfilmfiguren.

‘The Simpsons (Homer, Marge, Bart, Lisa en Maggie) zijn te zien van 9.30 uur tot 19.15 uur.

Seizoen 29
Het 29ste seizoen telt 21 afleveringen en bevat de nodige ‘gastoptredens’. Zo passeren Norman Lear, Martin Short, Ray Liotta en Nikolaj Coster-Waldau de revu.

Ook Kelsey Grammer (bekend van Frasier) keert terug in de rol van Sideshow Bob voor een zang-scène en Homer vraagt hulp aan Shaquille O’Neal. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten