Giel Beelen: Hoop dat er iets verandert door stoppen Evers

Giel Beelen hoopt dat er iets verandert als Edwin Evers eind van het jaar stopt met zijn ochtendshow op Radio 538. Dit vertelt de ochtenddeejay van Radio Veronica in een interview met FHM. “Het zou ook voor de Veronica Ochtendshow veel kunnen betekenen.”

Giel Beelen: Hoop dat er iets verandert door stoppen Evers Toch betwijfelt Beelen of er echt veel zal veranderen.

Een deel van zijn vaste luisteraars zal misschien overstappen naar een andere radiozender, maar ik denk dat Frank Dane, Edwins opvolger bij 538, de nummer 1-positie wel behoudt”, aldus Beelen tegenover FHM.

Of tenminste dat hij die plek zoals nu blijft delen met Radio 2.

Volgens Beelen heeft zijn overstap naar Radio Veronica ervoor gezorgd dat hij een nieuwe ochtendshow maakt. “Voorheen was er bijvoorbeeld nooit een andere stem te horen in mijn show. Nu heb je Frederique (Dittrich, red.) die gezellig meelult, de nieuwslezer en de luisteraars die een barkruk hebben.” Dat zou voor veel meer sfeer zorgen meent de deejay.

Spijt van zijn overstap naar Talpa heeft Beelen dan ook niet. “Het is zo lekker om bij een club te zitten die weet waarvoor ze staan.” Daarbij beperkt hij zijn werkzaamheden niet tot uitsluitend Radio Veronica.

Het is ook heel gaaf om mee te denken over Radio 538 en Sky Radio en ook voor die stations dingen te verzinnen.” [Radio.NL/FHM]

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email