‘Jeroen van Inkel had hartinfarct’

[Update] Jeroen van Inkel zou zijn getroffen door een hartinfarct. Dit melden bekenden rondom de radiodeejay aan Shownieuws. Hij zou zich laatst opeens onwel gevoeld hebben en naar het ziekenhuis zijn gegaan. De artsen in het ziekenhuis ontdekten vervolgens dat hij een licht hartinfarct heeft gehad.

‘Jeroen van Inkel had hartinfarct’ Van Inkel zou meteen zijn gedotterd. Tegenover RTL Boulevard wil de deejay niet bevestigen dat het om een hartinfarct gaat. Wel is hij inmiddels weer aan de beterende hand.

De radiodeejay is al twee maanden afwezig bij Radio Veronica. Eerst vanwege een lange vakantie, maar de laatste weken zat hij ziek thuis. Talpa Radio wilde niets kwijt over wat Van Inkel precies mankeerde.

Afgelopen vrijdag was hij te gast bij RTL Live op RTL4, maar op de radio is de deejay voorlopig niet te horen. [Radiowereld.NL]
Foto: Radio Veronica

Update
RTL Boulevard meldt dat Van Inkel het ook niet meer naar zijn zin zou hebben bij Radio Veronica. Begin dit jaar werd hij van de ochtend naar het weekend verplaatst. Dat zou wringen bij de deejay. Van Inkel doet het op doktersadvies rustig aan.