NTR op zoek naar nieuwe Rembrandt

De NTR komt begin 2019, de start van het Nationale Rembrandt jaar, met een nieuw televisieprogramma, waarin in acht afleveringen op zoek wordt gegaan naar de meest getalenteerde kunstschilder van Nederland.

De NTR gaat op zoek naar de opvolger van Rembrandt van Rijn. Hobbyisten of kunstenaars iedereen kan zich al aanmelden voor Project Rembrandt. Twaalf geselecteerden mogen daarna proberen in een half jaar tijd het oude ambacht van kunstschilder te leren.

Opgeven voor het tv-programma kan tot en met 22 juli via Projectrembrandt.nl. De opnames starten half september en het televisieprogramma zal in het voorjaar van 2019 uitgezonden worden door de NTR op NPO 1. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten


Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email