Omroep West volgt regiogenoten bij de Vierdaagse in Nijmegen

Omroep West doet ook uitgebreid verslag van de 102de editie van de Vierdaagse in Nijmegen. Verslaggevers Linda, Anita en Nick lopen mee en doen verslag van hun bevindingen op Omroep West. Zij volgen onder andere een wandelgroep met 110 lopers uit Zoetermeer.

Vier dagen achter elkaar 30 kilometer wandelen, dat is zelfs op sportschoenen al een hele opgave. De meeste wandelaars van de Nijmeegse Vierdaagse zullen de 75-jarige Ada Wiggers uit Zoetermeer waarschijnlijk dan ook voor gek verklaren: zij gaat de wandeltocht op hakken lopen.

Op Radio West zijn de verslaggevers in de programma’s Muijs in de Morgen, Debby draait Door en Studio Haagsche Bluf te horen. Op TV West is vrijdag 20 juli is de intocht van 14.00 uur tot 18.10 uur de finish live te zien. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten


Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email