Vivienne van den Assem vanaf maandag in RTL Boulevard

De 34-jarige Vivienne van den Assem is begin 1 juli overgestapt van WNL naar RTL. Ze heeft voor anderhalf jaar getekend bij het mediabedrijf. Vivienne gaat aan de slag als presentatrice van het programma ‘RTL Boulevard’ en wordt daarmee één van de vaste gezichten van het presentatieteam.

Vivienne van den Assem vanaf maandag in RTL Boulevard Vivienne is maandag 30 juli voor het eerst te zien in ‘RTL Boulevard’.

Vivienne van den Assem: “Mijn periode bij WNL was geweldig en zeer intens, daar kijk ik met veel plezier en trots op terug.

Nu verruil ik de vroege ochtend voor de vroege avond. De vele meters die ik bij WNL heb gemaakt, komen zeker van pas bij mijn nieuwe baan bij ‘Boulevard’.

De diversiteit en vooral ook de balans tussen luchtig en op het scherpst van de snede reageren op de actualiteit, doet aanspraak op een nieuwe kant van mij als presentator. Ik kijk uit naar mijn eerste uitzending met m’n nieuwe collega’s!” [Radiowereld.NL]

Foto: RTL

Gerelateerde berichten