Wulf geeft concert voor 15 Sky Radio luisteraars op de Kermis

Lieuwe Albertsma, beter bekend onder zijn artiestennaam Wulf, is niet meer weg te denken van de radio. Dat terwijl hij in 2012 tijdens zijn blind audition in The Voice of Holland geen enkele coach voor hem wist te winnen. Woensdag 25 juli zal hij een optreden geven op de Tilburgse Kermis bij de derde editie van ‘Concert in the Sky’ van Sky Radio.

Wulf geeft concert voor 15 Sky Radio luisteraars op de Kermis Wulf (Lieuwe Albertsma) geeft op het grootste dakterras van Tilburg een klein concert voor slechts dertig Sky Radio luisteraars.

Het mini-concert wordt niet op Sky Radio uitgezonden.

Concert in the Sky
Vorig jaar vond de eerste editie van ‘Concert in the Sky’ plaats tijdens de Tilburgse Kermis, de grootste kermis van de Benelux. Zangeres Sanne Hans (Miss Montreal) zong toen dertig luisteraars toe vanaf een platform in de lucht op vijftig meter hoogte. Op 24 mei was de tweede editie van ‘Concert in the Sky’ met Ilse DeLange op de Euromast in Rotterdam.

Concert in the Sky’ met Wulf op de Tilburgse Kermis vindt plaats op woensdagavond 25 juli. De Tilburgse Kermis vindt plaats van 20 tot en met 29 juli. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten