3FM deejay Sander Hoogendoorn gaat de Vierdaagse lopen

Sander Hoogendoorn gaat voo3 zijn radiostation NPo 3FM in vier dagen tijd 200 km lopen. Samen met bijna vijftigduizend deelnemers staat de de deejay volgende week dinsdag aan de start van de Vierdaagse van Nijmegen.

3FM deejay Sander Hoogendoorn gaat de Vierdaagse lopen De hele week wil Sander in zijn eigen radioshow en in de programma’s van zijn collega’s dagelijks verslag doen van de stemming onder de wandelaars en de sfeer in de stad en de Vierdaagsefeesten.

De Vierdaagse van Nijmegen wordt gehouden van dinsdag 17 tot en met vrijdag 20 juli. Sander doet de hele week live verslag vanuit Nijmegen in zijn programma tussen 18.00 en 21.00 uur, dat in de studio wordt overgenomen door Frank van der Lende.

De Vierdaagse van Nijmegen wordt dit jaar voor de 102de keer gehouden. Aan de start verschijnen volgens de meest recente telling 47.431 deelnemers. Gedurende het evenement worden in Nijmegen de beruchte Vierdaagsefeesten gehouden, waar zo’n 1,5 miljoen bezoekers op afkomen. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten


Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email