Winkelketen moet waarschijnlijk duizenden tv’s gratis weggeven

Veel Belgen wachten op de uitslag van de voetbalwedstijd Brazilië en België. Wie er wint in de kwartfinale maakt ze niet uit. Als de Belgen zaterdag maar 2 keer scoren. Dan moet de Belgische elektroketen Krëfel mensen die in een bepaalde periode een tv van minstens 55 inch hebben gekocht terugbetalen.

“Scoren de Belgen meer dan vijftien goals in Rusland? Dan wordt jouw tv terugbetaald.” Met die actie startte de Belgische keten Krëfel eind april. De teller staat na de kwartfinale tegen Brazilië op 14 doelpunten.

Ze moeten nog minstens twee keer scoren, omdat het saldo nu op veertien staat. Een eventuele penaltyreeks zal niet meetellen. De doelpunten die tijdens de verlengingen gemaakt worden, tellen nog wel mee.

De actie geldt voor mensen die hun tv tussen 26 april en 17 juni kochten bij de Belgische elektroketen Krëfel. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten