Zomerse Vakantieweken op Radio West

Het Italiaanse Lago di Garda, de Franse Ardèche en het Zeeuwse Renesse: ze komen deze zomer allemaal voorbij op Radio West. De komende acht weken staat Radio West helemaal in het teken van de zomervakantie. Elke week staat daarbij een ander land centraal.

Zomerse Vakantieweken op Radio West Speciaal voor de thuisblijvers zorgt Radio West voor het vakantiegevoel.

Zo gaat het radiostation bijvoorbeeld croissants bakken en Franse hits draaien in de Franse week. In de Zweedse week komt alles over wildkamperen voorbij en over hoe de beste Zweedse balletjes gemaakt worden.

Daarnaast geeft Radio West ook prijzen weg. De winnaar van het spel ‘de Westweter’ wint een weekendje weg voor twee personen. Komende week staat een culinair weekendje Zeeland op het spel, inclusief een diner en koffie met Zeeuwse bolus. En er zijn meer fantastische prijzen: Ga per trein naar prachtige musea of win een fles Franse wijn of Deutsche bratwurst.

De zomerweken van Radio West zijn van 9 juli tot en met 31 augustus te horen. [Radiowereld.NL]

De landen die centraal staan zijn:
9 juli – 13 juli: Nederland
16 juli – 20 juli: Frankrijk
23 juli – 27 juli: België
30 juli – 3 aug: Zweden
6 aug – 10 aug: Duitsland
13 aug – 17 aug: Spanje
20 aug – 24 aug: Italië
27 aug – 31 aug: Nederland

Gerelateerde berichten


Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email