Een nieuw geluid voor Simone FM (audio)

Het commerciële regionale radiostation Simone FM, dat uitzendt in Groningen en Drenthe, heeft afgelopen week een nieuw jinglepakket in gebruik genomen. Deze keer heeft het station gekozen voor een custom made jinglepakket geproduceerd door Het Media Atelier uit Emmen.

Een nieuw geluid voor Simone FM (audio) Het pakket bestaat uit 10 basis cuts, veel remixen en vormgeving voor nieuws, weer, verkeer en reclame. Het jinglepakket werd ingezongen door Roger Happel en Natasja den Toom.

Bert Vos van Simone FM: “Wij zijn super enthousiast over het nieuwe jinglepakket van Het Media Atelier.

Ze hebben goed naar onze wensen geluisterd en dat prima weten te vertalen in een pakket dat past bij de typische Simone FM-sound: feel good, maar ook een tikkeltje stoer en eigenwijs. Misschien wel het mooiste pakket uit ons 20-jarig bestaan!” Beluister hieronder een aircheck met de nieuwe jingles. [Radiowereld.NL]