Zoek
Sluit dit zoekvak.

Eva Koreman nieuwe presentator 3Voor12 Radio op 3FM

Eva Koreman is de nieuwe presentator van 3voor12 Radio. Vanaf 3 september is zij de vaste deejay van het late night muziekprogramma op NPO 3FM. Koreman volgt Roosmarijn Reijmer op, die het radioprogramma sinds 2011 presenteerde.

Eva Koreman nieuwe presentator 3Voor12 Radio op 3FMHet bad van muziekliefde en eigenzinnigheid dat zo typerend is voor 3voor12 Radio is als thuiskomen voor me”, aldus Koreman.

Ik vind weinig leuker dan mensen verrassen, zowel in het dagelijks leven als op de radio. Dat ga ik nu in de avond doen.

Hoewel ik overdag presenteren ook fijn vind, klopt mijn hart vooral sneller voor het pionieren, het brengen van nieuwe muziek. Bij 3voor12 Radio neem ik de luisteraar graag mee op avontuur!

Niels Aalberts, eindredacteur 3voor12: “3voor12 Radio is de muzikale kraamkamer op 3FM. Het programma signaleert en draait graag als eerste de nieuwste muziek. Eva’s kennis over en liefde voor nieuwe muziek sluit volledig aan bij de essentie van ons programma en onze rol op 3FM.

Koreman is sinds 2015 op 3FM te horen. Momenteel presenteert ze een dagelijks lunchprogramma tussen 12 en 14 uur. Daarvoor werkte ze voor Qmusic.

Sinds het vertrek van Reijmer in december 2017 werd het programma door invallers overgenomen. [Radiowereld.NL]
Foto: BnnVara// Michel Schnater