Frankrijk: Cauet weer terug naar NRJ

Driemaal is scheepsrecht luidt het bekende gezegde. Dat moet ook radiodeejay Sébastien Cauet gedacht hebben. Na ruim een jaar afwezigheid keert hij terug bij de hitzender NRJ. Het is inmiddels de derde keer dat Cauet aan de slag gaat bij de zwarte panter.

Frankrijk: Cauet weer terug naar NRJ Met ingang van maandag 27 augustus presenteert Cauet (46) het blok tussen 17 en 20 uur op NRJ.

Dit is een nieuwe start voor NRJ en Cauet en we zijn blij om je weer te zien,” reageert programmabaas Davy “Morgan” Serrano verheugd.

De inhoud en het ritme van de show zullen je verrassen”,  aldus Cauet. Zijn nieuwe show belooft de luisteraars weer een goed humeur te geven na een harde dag werken.

Al enige weken gingen er geruchten dat Cauet terug zou keren op het oude nest. Begin juli vertrok de deejay na amper een jaar al weer bij Virgin Radio, waar hij het avondblok vulde. Hij ging juist aan de slag bij Virgin omdat NRJ hem kort daarvoor na zeven jaar op straat zette, nadat contractonderhandelingen mislukt waren.

De eerste keer dat Cauet aan de slag ging bij NRJ was al reeds in 1998, toen hij vier jaar lang de middagshow presenteerde en programmaleider werd.

De komst van Cauet in de late middag en vroege avond betekent wel dat NRJ de nodige aanpassingen moet doen aan haar programmering. Niet alleen wordt het blok tussen 15 en 20 uur nu in tweeën gehakt, ook moet het station nieuwe uitzendtijden bedenken voor haar lokale programma’s.

Omdat NRJ via verschillende soorten FM-licenties uitzendt (landelijke, regionaal en lokaal), moet het station op een flink aantal frequenties lokale programma’s aanbieden. Deze worden nu tussen 15 en 19 uur uitgezonden. [Radiowereld.NL]
Foto; Screenshot video NRJ

Gerelateerde berichten